• Хто зі спортом дружить, той завжди буде дужим Хто зі спортом дружить, той завжди буде дужим Хто зі спортом дружить, той завжди буде дужим Хто зі спортом дружить, той завжди буде дужим

    Зробити літній відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим, подарувати читачам якнайбільше позитивних емоцій – одне із основних завдань працівників бібліотеки-філії №4.
     
    Погратися, позмагатися та поспілкуватися завітали до книгозбірні на годину здоров'я «Хто зі спортом дружить, той завжди буде дужим» вихованці загону «Калинка» пришкільного табору «Дивосвіт», який діє при БЗШ №22. 
     
    Бібліотекар Олена Буяненко ознайомила дітей з літературою, яка була представлена на виставці «Ми обираємо здоров'я» та розповіла про Україну – сильну і спортивну державу, про олімпійців, які прославляютьдержаву в світі, про спорт, який дарує людині здоров’я та гарне самопочуття.
     
    На захід були запрошені волонтери міської організації Товариства Червоного Хреста України. Діана Сінчина розповіла про роботу цієї благодійної організації та нагадала дітлахам правила безпеки влітку. Марина Юрченко запропонувала малечі взяти участь у рухливих іграх: «На знайомство», «Пінгвіни і фламінго», «Самураї» та «Ритм».
     
    Діти подякували волонтерам Червоного Хреста за цікаво та корисно проведений час, а бібліотекарі висловили побажання щодо подальшої плідної співпраці.

    Світлана Линник



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше