• Година таткознавства Година таткознавства Година таткознавства Година таткознавства

    До Дня батька в бібліотеці-філії №9 відбулася розважальна година таткознавства "Ти у світі найдорожчий". Споконвіків батько, як і мати, є хранителем сімейних цінностей, відповідальним за добробут родини, виховання дітей та духовну настанову. Батько завжди був прикладом для наслідування своїм синам, опорою, захисником та мудрим порадником донькам.
     
    Бібліотекар Галина Чередник познайомила дітей з книгами про батька, запропонувала відповісти на запитання вікторини і згадати «літературних татусів». Дітки читали вірші про тат, а також розповідали, які у них сміливі, добрі та мужні татусі, ділилися, що вміють робити їхні татусі: готувати обід, прибирати, ремонтувати машини, заплітати косички, допомагати мамі.
     
    Світлана Могорит підготувала гумористичну медіа презентацію на тему: «Коли дитина залишається з татом», а Жанна Харченко провела розважальну програму «Ловись рибка велика», під час якої діти ловили підводних мешканців з закріпленими на них завданнями і намагалися за допомогою друзів виконати їх якнайкраще. Конкурсів було багато: одягнути немовля, зробити селфі з вусами, зробити 20 присідань з дитиною на руках, показати жестами професію або улюблену справу батька, намалювати портрет тата з заплющеними очима і одягнути свою дитину для прогулянки на вулиці. 
     
    Також бібліотекарі порадили, як можна привітати свого татка зі святом. Наприкінці зустрічі малеча із задоволенням подивилася улюблені мультфільми про батьків і родину.

    Жанна Харченко



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше