• Безпечні канікули

    Безпечні канікули Безпечні канікули Безпечні канікули Безпечні канікули

    Отже, літні канікули в розпалі. Щаслива дітвора радіє безтурботному проведенню часу, пустує на свіжому повітрі, гріється під теплими сонячними промінцями.Щоб ці чудові літні дні були не тільки цікавим, але й безпечними, дітям треба нагадувати про правила поведінки під час канікул. Адже життя в умовах великого міста потребує від них вміння орієнтуватись і знаходити вихід з непередбачуваних ситуацій.А чим менше у дитини знань, тим більше небезпеки з боку оточуючогосередовища.

    Тож, аби запобігти в майбутньому нещасним випадкам і літні канікули не мали неприємних наслідків, у бібліотеці-філії №1 для дітей відбувся урок з поліцейськими «Безпечні канікули». На профілактичну бесіду до вихованців літнього пришкільного табору «Мовна веселка», що діє при БСШ №1, завітали інспектори з ювенальної превенції Білоцерківського відділу поліції Інна Василенко та Владислав Чалий. Вони нагадали дітворі основи безпечної поведінки на воді та дорозі, розповіли про те, як треба поводитись з незнайомими людьми та у випадку, коли загубилися. На практичному занятті згадали правила дорожнього руху, освоїли рухи поліцейського-регулювальника.

    Школярі з цікавістю спілкувалися з правоохоронцями, задавали різноманітні запитання та ділились своїми знаннями і спостереженнями. Найактивніші учасники заходу отримали від поліцейських в подарунок брошури правил дорожнього руху з іграми та розмальовками.

    Бібліотекар Олена Крищенко зробила огляд книжкової виставки, на якій були представлені видання, що в цікавій і доступній формі розповідають дітям про правила дорожнього руху, пожежної безпеки та про основні засади дитячої безпеки в різних життєвих ситуаціях.

    Наостанок діти пообіцяли бути чемними пішоходами та велосипедистами, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, бути обачними на річці, в лісі й на вулиці.

     

    Тетяна Качанова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше