• «Мистецький вернісаж» Валерія Ружицького

    «Мистецький вернісаж» Валерія Ружицького «Мистецький вернісаж» Валерія Ружицького «Мистецький вернісаж» Валерія Ружицького «Мистецький вернісаж» Валерія Ружицького

    Перша персональна виставка картин – дуже відповідальна подія для кожного художника. Але для директора КВНЗ КОР Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж це ще й іспит перед своїми колегами і студентами, яких Валерій Ружицький навчає живопису. Тож, хвилювань у міській виставковій залі при бібліотеці №8 вистачало. Щирість автора, душевність та колористика полотен, присутність друзів і колег, які прийшли підтримати іменинника, зробили атмосферу у виставковій залі затишною та камерною.

    Як художника Валерія Ружицького в Білій Церкві знають з 1992 року, коли він вперше взяв участь у виставці Народного клубу самодіяльних митців Білої Церкви. Його творчість відома і у місті, й далеко за його межами. Зокрема, картини пана Валерія є у приватних колекціях Білорусії, Росії, Польщі, Німеччини, Сполучених Штатів Америки… Він є постійним учасником мистецьких вернісажів у виставкових залах міста та області.

    З відкриттям чудової виставки митця привітала головний спеціаліст Білоцерківського міського відділу культури і туризму Алла Карабач, а також колеги-педагоги та друзі.

    Приємним подарунком для митця і всіх присутніх став виступ студентського хорового колективу «Обрій» під керівництвом А.Андрєєвої.

    Виставка діятиме до 5 липня за адресою Леваневського, 55.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше