• Школа вуличних наук

    Школа вуличних наук Школа вуличних наук

    Як запобігти дорожньо-транспортним подіям? Вберегти, врятувати та захистити можна, вивчивши правила дорожнього руху разом з маленькими читачами бібліотеки.

    У бібліотеці-філії №4 відбулася година безпеки «Школа вуличних наук». У мандри до «Країни дорожніх знаків» вирушили вихованці загонів «Берегиня» та «Калинка» пришкільного табору «Дивосвіт», який діє при БЗШ №22. Бібліотекар Олена Буяненко ознайомила користувачів із літературою, представленою на виставці-пораді «Це повинен знати кожний», яка сприяє вивченню, повторенню та закріпленню Законів вуличного руху.

    Про те, що таке правила дорожнього руху і чому так важливо їх дотримуватись, про різноманітні ситуації на дорозі, знаки і правила, які допомагають зорієнтуватися на вулицях міста, дітлахи дізналися з відео «Азбука безпеки на дорозі». Малеча залюбки взяла участь у ситуативній грі «Дорожня грамота». Діти відгадували загадки, показали себе справжніми знавцями правил дорожнього руху в іграх «Заборонено – дозволено», «Упізнай знаки» та вікторині «Країна пішоходів».

    Ірина Тупчій.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше