• Сильні починають і виграють

    Сильні починають і виграють Сильні починають і виграють Сильні починають і виграють Сильні починають і виграють

    11 червня в бібліотеці-філії №9 відбувся День інформації «Спорт єднає Україну». День розпочався з ранкової фізкульт-хвилинки для молодших читачів, під час якої діти з великим задоволенням виконували різноманітні фізичні вправи.

    Бібліотекар Тетяна Сєроус підготувала читачам корисні поради «Зростайте здоровими, малята», нагадавши, що рух є запорукою міцного здоров’я.

    Відвідувачі літнього табору «ЛітоГрай» стали учасниками спорт-квесту «Я – чемпіон». Дві команди змагалися у спритності, майстерності та кмітливості, відгадували види спорту та називали відомих українських спортсменів. Крім того, дітлахи шукали зашифровані слова, брали участь у пізнавальній грі «Так чи ні».

    Завершилося спортивне свято міні-турніром з шахів «Сміливі починають і виграють». За звання кращих змагалися читачі, працівники бібліотеки та запрошені на турнір військовослужбовці 72-ої ОМБР ім. Чорних Запорожців. Кубок переможця виборов військовий – Олексій Володимирович Пастушенко.

    Завідуюча філією Катерина Волинець подякувала старшому бойовому медику Олександру Івановичу Ставицькому за допомогу в підготовці шахового турніру та висловила надію на подальшу співпрацю бібліотекарів і військовослужбовців.

     

    Жанна Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше