• Дерево міцне корінням, а людина – друзями

    Дерево міцне корінням, а людина – друзями Дерево міцне корінням, а людина – друзями

    Друзі – це завжди добро, щирість, вірність, відвертість та… обіймашки. До Міжнародного дня друзів працівники бібліотеки-філії №9 спільно з дитячим табором «ЛітоГрай» вирушили у мандрівку до країни Дружби.

    Звідки прийшло до нас це свято, як його святкують, розповіла бібліотекар Галина Чередник. Під час бліц-опитування «Чи знаєш ти свого друга?» діти показали знання якостей характеру товаришів. А гра «Це мій кращий друг і я!» дала відповіді на безліч запитань, які характеризують справжнього друга.

    Маленькі розумники відгадували казкових героїв, взявши участь у вікторині «Хто з ким дружить?» та розгадували кросворди і ребуси «Пізнай мене – пізнаєш себе». За допомогою веселки та хмаринки з’ясували хто краще знає прислів’я та приказки.

    Бібліотекар Жанна Харченко показала слайд-шоу, присвячене дивовижним історія товаришування. Гра в обіймашки «Наше коло, мов сім’я» зібрала присутніх у веселому танку дитячого єднання.

    «Дерево міцне корінням, а людина – друзями» – під таким девізом був схвалений документ –«Конституція Дружби». Діти голосували за кожну статтю закону оплесками.

    Міжнародний День Друзів – це прекрасний привід усвідомити і порадіти, що ти в цьому світі – не один.

     

    Тетяна Сєроус.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше