• Бібліодесант у «Барвінкову країну»

    Бібліодесант у «Барвінкову країну» Бібліодесант у «Барвінкову країну»

    Працівники філії №6 разом з Костянтином Климчуком, директором видавництва «Час Змін Інформ», здійснили бібліотечний десант у літній табір «Барвінкова країна», який працює при БЗШ №21 (начальник табору Світлана Гулюк).

    Пан Костянтин розповів присутнім про свою видавничу справу, а також презентував книгу Галини Невінчаної «Модестова наука або Де чатує небезпека».

    Діти обговорили небезпечні ситуації, які трапляються з героями книги Оленкою та Івасем. Костянтин Климчук зауважив, що автори хочуть застерегти непосид від необдуманих вчинків та вчать їх правилам безпеки.

    Учасники заходу, виявили неабияку обізнаність із небезпечними ситуаціями. Вони один поперед одного розповідали видавцю безліч історій, пов’язаних з використанням петард, іграми з сірниками, бешкетування у дворі. Тож, сподіваємося, Модестові поради допоможуть дітворі передбачити загрози й уникати їх.

    Галаслива дітвора задавала гостю різноманітні запитання та довго не хотіла відпускати. Бажаючі мали можливість придбати книгу Галини Невінчаної «Модестова наука або Де чатує небезпека» з автографом Костянтина Климчука та зробити селфі на згадку.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше