• Із садочка, в літню спеку, діти йдуть в бібліотеку

    Із садочка, в літню спеку, діти йдуть в бібліотеку Із садочка, в літню спеку, діти йдуть в бібліотеку Із садочка, в літню спеку, діти йдуть в бібліотеку

    Літо – найщасливіша пора року для малечі. Заняття закінчилися, більше часу з’явилося для ігор та розваг на свіжому повітрі. А щоб веселіше та корисніше провести вільний час, вихованці групи «Калинка» ДНЗ №27 (вихователь Тетяна Бабич) вирішили заховатись від спеки в бібліотеці-філії №6, завітавши на «Книжковий дощик».

    Разом з бібліотекарем Людмилою Романюк малеча відправилася в захоплюючу мандрівку країною «Книгоград» та залюбки відпочила на галявині «Всезнайки». Читайлики отримали море задоволення, взявши участь у бліц-вікторині «Швидко казку відгадай» та у грі загадок «Ключик від літа». Аріна Осика, Ілля Ведмідь і Марат Сафаров виявились найкращими знавцями українських казок під час гри «Казковий переполох», за що отримали солодкі призи від бібліотекаря.

    Дошколяриків зацікавили дитячі журнали у читальній залі, але потрібно було вже повертатися до дитячого садочка, тому вони вирішили знову завітати до книгозбірні.

    Спекотне літо розпочалося, тож, заходьте в бібліотеку на «книжковий дощик» щоб відчути насолоду від читання.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше