• Великі права маленької людини

    Великі права маленької людини Великі права маленької людини Великі права маленької людини

    Кожна людина, незалежно від віку, повинна не тільки знати свої права, а й вміти користуватися ними. Діти – наше майбутнє, і тому нам, дорослим, необхідно створити демократичне середовище, де панує повага до прав людини.

    В перший день роботи пришкільного літнього табору, на базі БЗШ №4, до бібліотеки-філії №2 завітав курінь «Козачата». Працівники книгозбірні провели маленьких читайликів алеєю прав дитини, де вони ознайомилися з тематичною літературою «Великі права маленької людини».

    Розділившись на команди «Діти» та «Дорослі», учасники заходу провели правовий ринг «Європа і права дитини». «Козачата» проявили неабияку обізнаність у своїх правах та обов’язках, доповнюючи розповідь бібліотекарів. Розвеселили присутніх та стали наглядним прикладом прав дитини, картинки із життя віртуального котика Інжира, який з недавнього часу став другом книгозбірні.

    Бібліотекарі впевнені, що за умов затишку, ніжності, батьківської турботи та любові, діти виростатимуть добрими, світлими, щирими та сердечними.

     

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше