• Родинне дерево любові

    Родинне дерево любові Родинне дерево любові Родинне дерево любові

    Що є найбільшим щастям для кожного з нас? Звичайно, коли поруч найрідніші люди. Завдяки їм ми можемо залишатися такими, які ми є! Сім’я і сімейні цінності – це найважливіший фундамент, на якому будується життя кожної людини.

    В Міжнародний День сім’ї працівники бібліотеки-філії №6 для маленьких читачів провели пізнавально-мистецьку годину «Моя родина». Бібліотекарі ознайомила присутніх з історією свята, сімейними звичаями, традиціями та обрядами. Дітям було презентовано книги О.Русіної «Сімейка Майї» і «Сестричка», Дж.Стронг «Мій братик – телезірка», А.Нанетті «Мій дідусь був черешнею».

    Багато теплих слів про своїх рідних – маму, тата, бабусю, дідуся, братиків, сестричок прозвучало від учасників заходу. Відкрили секрети сімейних традицій Софія Марковська і Дар’я Діденко.

    Дружно взявши в руки пензлі, діти приступили до малювання родинного дерева.Крістіна Кривошея відобразила свою родину в рожевих кольорах, символізуючи любов один до одного.

    Сердечка замість листочків на малюнку Славії Бреус свідчать про любов у родині.

    «Українським сонечком» називає Олена Костянтинівна, бабуся Вероніки Загородньої, свою онуку. Тож , недаремно на родинному дереві Вероніка відобразила сонце.

    Макар Іванов з гордістю заявив, що дерево його роду гіллясте і має міцне коріння. Передати міцність і дружбу, які панують в сім’ї, намагалась передати за допомогою фарб й Ірина Бушуєва.

    Дітлахи не просто подарують рідним свої художні витвори, а й підтвердять своїми справами як вони їх цінують, поважають і люблять членів своєї родини

    Софія Марковська і Дар’я Діденко подарували малюнок в стилі петриківського розпису, щоб прикрасити улюблену бібліотеку, зауваживши, що бібліотека – це частинка родини кожного гуртківця «Чарівного пензлика».

     

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше