• Єдність у різноманітті

    Єдність у різноманітті Єдність у різноманітті Єдність у різноманітті

    У третю суботу травня, починаючи з 2003 року, в Україні відзначається День Європи.

    З нагоди свята у центральній міській бібліотеці проведено ряд заходів. У читальній залі розгорнута книжково-ілюстративна виставка «Стати Європою, щоб бути Україною», яка привертає увагу читачів та мешканців міста.

    15 травня студенти ТЕК БНАУ взяли участь у годині цікавої інформації «Європа багатолика: єдина, близька, велика». Бібліотекарі Тетяна Кириленко, Наталія Біляєва і Ольга Соломаніна провели віртуальний екскурс «Мандруючи країнами Європи», під час якого студенти побачили багато цікавого і загадкового, поринули у світ сьогодення країн Європейського Союзу, ознайомилися з традиціями, культурою та мистецтвом Франції, Іспанії, Італії, Австрії, Німеччини та Великобританії.

    Юні читачі також переглянули відеофільм «Знай про Європу більше», присвячений історії створення ЄС, його символіці: прапору, офіційному девізу «Згода у різноманітті», гімну «Ода радості» з 9-ої симфонії Л. Бетховена.

    На завершення студенти взяли участь у вікторині «Відкриваємо Європу разом», яка засвідчила гарні знання молоді про життя європейських країн.

    Разом з учнівською молоддю проведено флешмоб «В єдиній європейській родині».

     

    Тетяна Кириленко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше