• Земний уклін матерям

    Земний уклін матерям Земний уклін матерям Земний уклін матерям Земний уклін матерям Земний уклін матерям

    Мама! Найдорожче слово на світі… Які слова дібрати, щоб подякувати, попросити вибачення, утішити, допомогти? Адже, скільки б не було років – завжди потрібна мама, її ласка, її погляд.

    На свято «Маминих слів чорнобривці…» до бібліотеки-філії №10 завітали читачі – учні 2-В класу БЗШ №5 (кл. керівник Карпенко В.А) та їхні найрідніші, найкрасивіші, найласкавіші… мами.

    Так, перелік слів можна продовжувати, тому що належать ці слова дітям, коли вони говорили «Моя мама най…».

    Схвильовані й щасливі мами слухали присвячені їм вірші і пісні, разом з дітьми брали участь у конкурсах: «Впізнай руки мами», «Я знаю, як це робить мама»; вікторині «Як я знаю свою маму» та разом з дітьми відгадували загадки і доповнювали прислів’я.

    Діти старанно готувалися до свята, тому кожна мама отримала в подарунок корзинку, виготовлену дитячими рученятами. Який подарунок може бути дорожчим? А ще читайлики попросили пробачення у матусь за завдані прикрощі і пообіцяли, що ніколи-ніколи не будуть засмучувати їх. Повіримо!

    Завершилось свято спільним сімейним танком, адже другокласники і їхні сім’ї – це одна велика, дружна родина, а мами – її Берегині.

    Не так багато буває свят у матерів. Тож бережіть їх і частіше даруйте їм квіти і радість.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше