• Свято матері – свято любові

    Свято матері – свято любові Свято матері – свято любові Свято матері – свято любові

    Це тепле, світле, затишне свято – День Матері – виніжене колисковою, вбране у першу вишиванку, осяяне маминою посмішкою. Коли поруч мама, будь-які проблеми стають безпечними і далекими. Навіть біль вщухає від її обіймів і поцілунку. Материнські уроки є дороговказом життя, як правила.

    На свято до Дня Матері «Мамо найдорожча, мамочко єдина!» до бібліотеки-філії №9 завітали другокласники СПМШ №16 з класоводом Тетяною Парфеновою.

    Бібліотекар Галина Чередник ознайомила дітей з історією виникнення свята, познайомила з дитячими книгами, представленими на виставці «Матуся рідненька». Жанна Харченко презентувала відео-замальовку «Турботливі матусі».

    Весело пройшов кулінарний конкурс – на обрану букву діти називали улюблені страви, які готує мама. А у грі «Супермаркет» – обирали потрібні товари із списку покупок для мами. Також маленькі читачі проходили тест на знання уподобань матусі. З цікавістю слухали книголюби оповідання Ірини Мацко «Мамине серденько», з якого дізналися «...що таке мамине серденько? Думаєш, воно таке, як на малюнку в енциклопедії? Ні, дитино, серце набагато більше. Цього не зобразиш на жодному малюнку. А головне, що у серці основне місце займаєш ТИ. Так-так, саме ТИ… Поки Тебе не було, там поміщалося багато всього. Але після Твого народження це все потіснилось, і більшу частину серденька зайняла дитина. Саме діти є господарями маминого серденька».

    На майстер-класі діти виготовили паперові сердечка, щоб подарувати їх найдорожчій людині.

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше