• Для найкращих у світі мам!

    Для найкращих у світі мам! Для найкращих у світі мам!

    «Матуся, мамочка, мамуся, матінка, рідненька», – так називали п’ятирічні читайлики бібліотеки-філії №2, вихованці середньої групи ЗДО №36 «Ромашка», своїх люблячих матусь, завітавши напередодні Дня матері до книгозбірні на творчу годину «Подарунок для матінки».

    Бібліотекарі пропонували малечі дитячі книжечки та журнали, читали вірші, присвячені найріднішій людині та запитували дітлахів, що для них кожний день робить матуся, які виконує обов’язки. А коли зачитували «Мамині права», дітлахи, у знак згоди, плескали у долоньки. Дещо задумалися, коли прозвучало, що матуся має право гратися ляльками, іграми та машинками дітвори.

    Працівники філії показали роботи читачів, присвячені Дню матері, та запропонували провести таку собі арт-хвилинку – зробити подаруночок для матусі своїми руками. Провівши опитування «Як найчастіше мама називає своїх діток?», з’ясували, що теплим, лагідним словом – «сонечко». Вирішили, що мамине «сонечко» подарує матусі сонечко, прикрашене віночком із весняних квіточок.

    Задоволені дошколярики почимчикували до садочка, з нетерпінням чекаючи того дня, коли вони від щирого люблячого сердечка вручать найріднішим свої подаруночки, зроблені власноруч. Із святом, найкращі у світі матусі!

    Леся Кравчук.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше