• Книг незмірна глибина

    Книг незмірна глибина Книг незмірна глибина

    23 квітня, майже у 200 країнах світу святкується Всесвітній день книги і авторського права. Своїм святом цей день вважають автори, видавці, вчителі, бібліотекарі та всі, хто причетний до книжкової справи.

     

    День книги покликаний наголосити на фундаментальній важливості книжки та її незамінності в інформаційному суспільстві.

    Бібліотекарі філії №6 запросили маленьких читачів взяти участь у літературному експресі «Книг незмірна глибина». Під час подорожі діти відвідали станції: «Бібліотека – душі аптека», «Книгу читай, розуму набирай», «Скарби української літератури», «Щойно з друку». Присутні мали змогу познайомитися з сучасними українськими авторами та їхніми творами. На літературному подіумі «Щойно з другу» були представлені книги, які нещодавно поповнили фонд бібліотеки, серед них книга місцевої поетки Тетяни Строкач «Веселковий дивосвіт».

    Читайлики взяли участь у голосному читанні «Читаємо українське, читаємо українською», здійснили віртуальну подорож місцями пов’язаними з книгами та літературними героями, переглянули відеоролики «Пам’ятники книгам» та «Пам’ятники літературним героям в Україні».

    У Всесвітній день книги учениця 3-Б класу БЗШ №23 Діана Моргун подарувала бібліотеці книги Дж. К. Ролінг «Гаррі Потер і в’язень Азкабану» та «Дивовижні історії для дівчаток».

    Сьогодні, коли без Інтернету та цифрових технологій важко уявити собі життя, здається, що книга відступає на другий план. Але це зовсім не так. Книга була і залишається незамінним супутником людини, її мовчазним радником, всезнаючим помічником, невичерпним джерелом мудрості. Вона відіграє провідну роль у духовному розвитку кожного народу, поєднує цілі покоління людей.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше