• Не руйнуй гармонії земної

    Не руйнуй гармонії земної

    Пам’ятаєте слова Маленького принца з однойменного твору Антуана де Сент-Екзюпері: «Прибрався сам уранці – ретельно прибери і свою планету». Маленький принц знав про необхідність берегти планету кожен день, нам же тепер для цього потрібна особлива дата.

    22 квітня у всьому світі відзначається як День Землі. Це день нагадування про екологічні катастрофи та привернення уваги суспільства і кожної людини до проблем навколишнього середовища.За традицією цього дня всі бажаючі беруть участь у благоустрої та озелененні своїх дворів, вулиць та екологічних заходах.

    Працівники бібліотеки-філії №9 завітали до учнів 3-Є класу СПМШ №16 (класовод Ковальчук Н.С.) та провели годину цікавих повідомлень «За нас ніхто планету не врятує». Бібліотекар Галина Чередник підготувала для дітей цікаву розповідь про найдивовижніші місця на планеті, що знаходиться усередині Землі, як Земля рухається, чому на полюсах завжди холодно та багато інших цікавих фактів. Галина Іванівна наголосила, що сьогодні наша планета, як ніколи, потребує допомоги і порятунку. Бо тільки від кожного з нас залежить, яка планета буде завтра.Відповіді на всі питанняпро нашу планету маленькі чомучки мали змогу отримати з книг, представлених на книжковій виставці «Твій дім, що називається Земля».

    Світлана Могорит.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше