• Сучасна бібліотека: формула успіху

    Сучасна бібліотека: формула успіху Сучасна бібліотека: формула успіху Сучасна бібліотека: формула успіху Сучасна бібліотека: формула успіху Сучасна бібліотека: формула успіху

    18 квітня у центральній бібліотеці міської ЦБС ім. П.Красножона відбувся семінар бібліотечних працівників «Сучасна бібліотека: формула успіху».

    Семінар відкрила директорка ЦБС Раїса Григоренко, яка підвела підсумки роботи книгозбірень міста за 2018 рік та окреслила пріоритетні напрямки роботи у 2019 році.

    Завідувачка відділом комплектування та обробки літератури Тетяна Ніконенко проаналізувала стан впровадження УДК в роботу бібліотек Білої Церкви.

    Зав. сектором відділу обробки та комплектування літератури Вікторія Титарчук надала учасникам семінару консультацію «Складні випадки індексування галузевої літератури».

    Багато цікавого про маркетинг у бібліотеках присутні дізналися завдячуючи консультації головного бібліографа відділу методичної та бібліографічної роботи Олександри Нагорної.

    Участь у семінарі бібліотечних працівників взяла психолог Білоцерківського міського центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді Євгенія Костецька. Під час жвавого спілкування з пані Євгенією бібліотекарі обговорили виробничі відносини в колективі, причини виникнення конфліктів та засоби їх вирішення.

    Головний методист відділу методичної та бібліографічної роботи Олена Бульда запропонувала увазі присутніх огляд досвіду роботи бібліотек України та світу.

    А завідувачка методичним відділом Олена Дученко виступила з доповіддю «Сучасна молодь та бібліотека: шляхи взаємодії».

    Провідний бібліотекар центральної бібліотеки Ольга Соломаніна, завідувачки філіями №8, №9 та №2 Світлана Хмільова, Катерина Волинець, Леся Кравчук поділилися з учасниками семінару власним досвідом роботи з юнацтвом і молоддю.

    Директорка ЦБС Раїса Григоренко, підводячи підсумки семінару, подякувала усім учасникам за плідну роботу та побажала подальших успіхів та творчого неспокою.

     

    Олена Бульда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше