• Книжкове чаювання

    Книжкове чаювання Книжкове чаювання Книжкове чаювання

    11 квітня члени клубу любителів книги «Фортуна», який майже 20 років працює при центральній бібліотеці, зібралися на чергове засідання.

    Гостями зібрання цього разу були депутати міської ради Олена Шевченко і Ігор Гейло.

    Відкрила захід завідувачка абонементом Ніна Сорокун, яка розповіла просучасних українських письменників та їхні твори, повідомивши, що нещодавно книгозбірня отримала партію книг, придбаних за рахунок міського бюджету.

    Провідний бібліотекар Наталія Біляєва провела презентацію книжкових новинок, акцентувавши увагу присутніх на нових літературних іменах: Єлизавети Олександрової-Зоріної, Богдана Кушніра, Мирослава Лаюка, Василя Тибеля, Андрія Новіка, Марії Лавренюк, Сергія Гридіна та інших, які порадували читачів цікавими творами.

    Керівник проекту «Соціальне замовлення, як механізм розвитку громади» Валерій Панько презентував проект і порадив створити громадську організацію книголюбів, яка б мала змогу брати участь у соціальних проектах із залучення коштів для комплектування книжкового фонду та вирішення інших бібліотечних проблем. Його підтримав Віктор Шатунов, культуролог і режисер, висловивши сподівання, що проект «Соціальне замовлення» дозволить їх вирішити.

    Родзинкою заходу став виступ білоцерківської авторки Тетяни Строкач, яка презентувала свою нову поетичну збірку «Веселковий дивосвіт».

    За чашкою духмяного чаю «фортунівці» жваво обговорювали нові вірші пані Тетяни та книжкові новинки, що надійшли до бібліотеки.

     

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше