• Феєричні квадрати Вячеслава Соколовського

    Феєричні квадрати Вячеслава Соколовського Феєричні квадрати Вячеслава Соколовського Феєричні квадрати Вячеслава Соколовського Феєричні квадрати Вячеслава Соколовського Феєричні квадрати Вячеслава Соколовського


    2 квітня у міській виставковій залі при бібліотеці-філії №8 відкрилась перша персональна виставка картин Вячеслава Соколовського «Квадрати».

    Автор народився і виріс у Білій Церкві. Після закінчення школи №18 став курсантом військового авіаційного училища. Навчаючись військовій справі, кожну вільну хвилину малював, ліпив, займався творчістю.

    Після закінчення навчання повернувся в рідне місто і працював склодувом, круп’є, барменом, тату-майстром. Потім розширив своє професійне коло і займався декоративним ліпленням і розписом фасадів будинків. Велике місце в житті Вячеслава займає іконопис. Протягом 10 років писав Білоцерківську ікону Пресвятої Богородиці, яка знаходиться в Преображенському соборі.

    Улюблена справа – художня фотографія і туризм. Свій доробок художньої фотографії, разом з друзями представляв у виставковій залі на фотовернісажі «Без світла». Частина із представлених на тій виставці фотографій надрукована у наборах листівок «Біла Церква» та «Олександрія».

    Виставка картин «Квадрати», що експонується у виставковій залі, це кольорова феєрія фарб, якою наповнений внутрішній світ Вячеслава, вибух емоцій і настрою, різнобарв’я світосприйняття автора. З деякими з робіт художника відвідувачі виставкової зали вже знайомі, завдячуючи дружині пана Вячеслава – Катерині Соколовській, відомій майстрині аплікації з соломки, яка пропонувала його картини для попередніх вернісажів.

    Виставка діятиме до 15 квітня за адресою Леваневського, 55.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше