• Прогулянка з динозаврами

    Прогулянка з динозаврами Прогулянка з динозаврами Прогулянка з динозаврами

    Загадковий світ минулого завжди приваблює читачів. Перші винаходи, таємниці Всесвіту, старовинні предмети… Багато цікавої та корисної інформації отримують читайлики на засіданнях клубу «Юні чомучки».

    «А ви хочете помандрувати нашою планетою в епоху динозаврів? Дізнатися як вони жили і чому зникли? Тоді перенесемося у еру динозаврів», – такими словами запросила у цікаву мандрівку третьокласників БЗШ № 4 бібліотекар Ірина Вернидуб.

    На екрані з’являлися зображення велетенських тварин, а діти захоплено слухали розповідь про їхні особливості, спосіб життя. Живий інтерес викликало відео «Народження динозаврика» – дитячий мультик про серйозні речі, які відбувалися в природі.

    Ірина Олександрівна наголосила на тому, що саме 2 квітня відзначається Міжнародний день дитячої книги, і що сама дитяча книга достатньо молода, вона з’явилася в середині 17 століття. Але саме дитячі книги дають можливість юним читачам отримувати знання, досвід та цікаво проводити час.

    У день дитячої книги читачі познайомилися з книгами та енциклопедіями про динозаврів, які можна прочитати у центральній бібліотеці для дітей. Дітей зацікавила «Казка про динозаврика, який хотів стати сміливим». Малеча співчували невдачам та раділа перемогам маленького Арло.

    Інші історії про цих дивовижних істот бібліотекарі запропонували відвідувачам прочитати самостійно.

    На згадку про мандрівку кожен учасник отримав розмальовку із симпатичною та загадковою істотою.

     

    Олена Корнієнко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше