• Подорож Книжковою країною Подорож Книжковою країною Подорож Книжковою країною

    Ось і підійшов до завершення Тиждень дитячого читання. Маленькі читайлики та юні книгомани протягом тижня відвідували заходи, які проводилися в бібліотеці-філії №6. Кожен день був по-своєму цікавим. Не менш цікавим виявився і завершальний день.
     
    Своїх маленьких книгознавчиків працівники запросили на пізнавально-розважальний майданчик «Відпочивай, грай і книжки читай». На захід завітали учні 2-А класу БЗШ №23 (вчитель Олена Берегова). Разом з бібліотекарем Людмилою Романюк діти подорожували сторінками книги Нурії Роки «Чотири стихії». З героями книги вони досліджували основні стихії: повітря, землю, воду і вогонь та дізнались як і чому кожна з них відіграє надзвичайно важливу роль в природі та житті людини. Читайлики захопилися іграми «Чотири стихії», «Правильно-неправильно», «Калейдоскоп цікавих знань», залюбки переглянули слайд-шоу «Як створюється книга». Під час заходу читачі не тільки розважилися, а й дізналися багато цікавого.
     
    Під час книжкової тусівки «Книга шукає друзів» читачам підліткового віку бібліотекарі презентували книги: «Анжеліка – принцеса Анру» О.Бригинець та А.Птіцин, «Диво-крейда» С.Гопп, «Золотий меч троля» та «Як стати царем» І.Бойко. Учасники заходу, в свою чергу, розповіли про свої улюблені книги, поділилися враженням від прочитаного. Присутні обговорили чому корисно читати, що краще паперова чи електронна книга, що читати сучасним підліткам? Читачі брали активну участь у літературних вікторинах, творчих завданнях. А з правильних відповідей «виросла» квіткова клумба.
     
    Тиждень був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень. Діти усвідомили, що книга – велика сила, без неї не можливо уявити життя, бо вона розкриває перед читачами чарівний світ краси і добра, стає близьким другом.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше