• Веселі, милі та феєричні «Усмішки Глазового» Веселі, милі та феєричні «Усмішки Глазового» Веселі, милі та феєричні «Усмішки Глазового» Веселі, милі та феєричні «Усмішки Глазового» Веселі, милі та феєричні «Усмішки Глазового»

    28 березня я знову завітала до бібліотеки-філії №10. Як ви думаєте, навіщо? Звичайно на конкурс! Люблю я їх. Особливо той, на який власне і прийшла – міськрайонний конкурс виконавців гумору українських авторів «Усмішки Глазового».
     
    Дивно, але ще за годину до початку виступів у бібліотеці вже було гамірно та «багатодітно». Ще дивніше те, що більшість конкурсантів я бачила вперше! Хоча я відвідую практично усі конкурси читців та виконавців творів у Білій Церкві. Нові обличчя – це просто чудово! Тож, налаштувавшись на веселі виступи, я зайняла своє місце у глядацькій залі.
     
    Зі свого місця я тихенько розглядала членів журі і знову здивувалася: одного чоловіка я не знаю. Хто він я пізніше розповім. А зараз звернемо увагу на дітвору. У Положенні про конкурс було вказано 3 вікових категорії учасників: діти до 9 років, діти від 10 до 13 років, та учасники від 14 років і старші. У такому порядку і виступали.
     
    Найменшенькі, як завжди, порадували і насмішили своєю безпосередністю. Середня вікова група вразила майстерністю виконання і, як на мене, була найсильнішою. Старшеньких учасників цього року було зовсім мало, але Гран-прі здобула саме представниця цієї вікової категорії – дівчинка «з перчинкою» Ані Агалієвій (читачка бібліотеки-філії №9, колегіум).
     
    Загалом журі у складі члена НСПУ, президента Міжнародного фонду ім. П.Глазового Віктора Євтушенка, заступника голови Київського міжобласного відділення Національної Спілки театральних діячів України Дениса Фридінського (так-так, це саме той чоловік, якого я серед членів журі ще не бачила) та головного бібліографа відділу методичної та бібліографічної роботи Білоцерківської міської ЦБС Олександри Нагорної призові місця розподілило так:
     
    Молодша вікова категорія: І місце – Матвій Клименко (читач бібліотеки-філії №1, гімназія №1); ІІ місце – Катерина Павловська (читачка бібліотеки-філії №10, БЗШ №5); ІІІ місце – Аріна Алексеєва (читачка бібліотеки-філії №10, БЗШ №5).
     
    Середня вікова категорія: І місце – Даниїл Ільчук (читач бібліотеки-філії №3, БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК») ; ІІ місце – Катерина Сергієнко (гімназія №1) та Ангеліна Кобринець (читачка бібліотеки-філії №4, БЗШ №17); ІІІ місце – Катерина Попелянець (читачка бібліотеки-філії №4, БЗШ №17).
     
    У старшій віковій категорії перше, друге і третє місця вирішили не присуджувати. 
     
    Усі члени журі та ведуча заходу, завідувачка книгозбірнею Ганна Нагорна подякували учасникам, їхнім батькам та художнім керівникам. Щоправда, потім звернули увагу і на помилки, дрібні технічні недопрацювання і висловили побажання стосовно особливостей виконання гумористичних творів. А ще обрали двох дівчаток, які виступатимуть на міському концерті, присвяченому Дню гумору. Ними стали: Анна Агалієва та Катерина Павловська.
     
    Як і щороку, усі конкурсанти отримали солодощі та невеличкі, але корисні подарунки. А що ще дітям треба? Посміялися, шоколад отримали, можна і додому бігти хвалитися дипломами та призами.
     
    Сподіваюся, наступного року учасників буде ще більше (цього разу було 35). А я знову прийду, послухаю, посміюся і враженнями з усіма вами поділюся.

    Софія Нормировська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше