• Часу не гаймо, книжку читаймо! Часу не гаймо, книжку читаймо! Часу не гаймо, книжку читаймо! Часу не гаймо, книжку читаймо! Часу не гаймо, книжку читаймо!

    Таке гасло обрали цього року бібліотекарі філії №4 для Всеукраїнського тижня дитячого читання. Це свято книги, читання, спілкування, свято ігор і розваг.
     
    Під час відкриття Тижня у бібліотеці-філії №4 відбулася віртуальна екскурсія «Цей чудовий світ – бібліотека» для семикласників БНВК ЗОШ №13. 
    Читачі здійснили подорож та побачили найцікавіші споруди бібліотек світу, а також ознайомились з історією Київської обласної бібліотеки для дітей, яка в цьому році святкує свій 110-річний ювілей.
     
    Добрі й веселі мультиплікаційні фільми не залишають байдужими ні дітей, ні дорослих. Для дошкільнят БНВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 – ДНЗ» працівники книгозбірні провели мультфеєрію «Подорож у казку». Малеча поринула у світ мультфільмів, знятих за мотивами народних і літературних казок.
     
    Година періодики «Калейдоскоп дитячих сторінок» відкрила для юних читачів світ різноманітних журналів. Діти з цікавістю переглядали сторінки яскравих журналів, які створюють гарний настрій і бажання зануритися в світ кросвордів, ребусів, цікавих історій та пригод.
     
    Відкрили для себе багато нового і цікавого та приємно провели час п’ятикласники БЗШ №17 під час загадкового дайджесту «Як не знаєш – розпитаєш, коли мудрий – відгадаєш». Учасники заходу не тільки відгадували загадки, а й із задоволенням розв’язували логічні завдання. Сподобалася присутнім й вікторина «Так чи ні?».
     
    Закладки для книг бувають найрізноманітнішими. Деколи це справжні витвори мистецтва. Не обов’язково йти в спеціальний магазин, щоб купити такий аксесуар для улюбленої книги. Адже можна зробити закладки власноруч, витративши на це трохи часу і фантазії. Для гуртківців творчої студії «Колорит» відбувся майстер-клас «В книжечку на згадку зробимо закладку», який провела керівник гуртка Ірина Праведна. Діти з захопленням виготовляли закладки не тільки для своїх книжечок, а й у подарунок друзям та рідним. 
     
    Тиждень дитячого читання приніс дітям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці – нових користувачів!
     
    Ірина Тупчій.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше