• Театр − світ духовності і краси Театр − світ духовності і краси

    Театр − це завжди атмосфера свята, духовності, високої культури. 

    Усім відомий вислів Вільяма Шекспіра «Весь світ − театр, а люди в ньому − актори…» характеризує зв’язок театру з реальним життям. 
     
    У Міжнародний день театру, який відзначається 27 березня, у центральній бібліотеці відбувся День бібліографії «Театр − свято, яке завжди з нами». 
     
    Протягом дня читачі бібліотеки мали змогу познайомитися з книгами про театральне мистецтво.
     
    В рамках проведення Дня бібліографії провідний бібліотекар Нінель Авраменко розповіла про перші європейські і українські театри, детально зупинившись на становленні і розвитку Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Панаса Саксаганського, його засновниках і корифеях.
     
    Пані Нінель також презентувала бібліографічний покажчик  «Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Панаса Саксаганського − культурний осередок Білої Церкви» і бібліографічний довідник «Лесь Курбас: 1906 − 2016».
     
    Маргарита Зубкова  продемонструвала відеофільм «За кулісами театру», присвячений акторам, режисерам, сценографам, художникам, працівникам сцени нашого театру ім. Панаса Саксаганського, який із захватом переглянули члени клубу «Водограй». 
    Єфросинія Король.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше