• Відпочивай, грай і книжки читай Відпочивай, грай і книжки читай Відпочивай, грай і книжки читай

    Нарешті дитячі мрії збулися, бо канікули розпочалися. Разом з весняними канікулами до дітей приходить свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. У перенасичений інформацією час свято набуло особливого значення, адже допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою. Як свято – Тиждень дитячого читання, сьогодні не лише не втратило свого значення, а й набуло особливого змісту для кожної людини.
     
    Цього року бібліотека-філія №3 відкрила книжковий тиждень разом із учнями 6-Б та 4-х класів БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК». 
     
    На пізнавально-розважальному майданчику «Відпочивай, грай і книжки читай» для учнів 6-Б класу була організована літературна вікторина «З якого твору уривок». Захопила дітей гра «Павутинка дружби», під час якої школярі передавали з рук в руки клубочок ниток і розповідали про свого найкращого друга. В результаті поплутались так званою «павутинкою». Це їх розважило і згуртувало. 
     
    Дуже сподобався дітворі проведений бібліотекарем Юлією Сидоренко майстер-клас «Весняний нарцис», тому що усі знають, що квітка, виготовлена власними руками – найкращий подарунок.
     
    Учні 4-х класів взяли участь у казковій плутанині «Знайди зайвого героя», де вони завзято демонстрували свої знання казок і казкових героїв.
     
    Крім літературних ігор, діти мали можливість погратися у рухливі ігри. А ще, обводячи олівцем свої долоньки на білому аркуші паперу, школярики  самостійні створювали: метелика, зайчика, півника, золоту гуску.
     
    Задоволення отримали всі. У бібліотеці сьогодні ліпше, ніж файно!

    Юлія Сидоренко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше