• У полоні пісень Володимира Івасюка

    У полоні пісень Володимира Івасюка

    Йому підкорялись слова і звуки, барви і лінії. Він міг стати поетом, живописцем (мав до цього неабиякі здібності), він став Композитором!

    З нагоди 70-ти річчя з дня народження В. Івасюка, вшановуючи пам’ять відомого українського поета, композитора, співака в бібліотеці-філії №6 проведена музична година «У полоні пісень Володимира Івасюка». Працівники філії підготували інформаційне повідомлення «Без тебе світ – зів’ялий квіт». Присутні переглянули відеопрезентацію про життєвий та творчий шлях композитора.

    Користувачі бібліотеки не лише слухали пісні у виконанні автора, а й залюбки виконували їх. На заході прозвучали вірші, присвячені композитору та пісня «В пам’ять другу» у виконанні Назарія Яремчука.

    Яскравим доповненням до заходу була викладка-інсталяція «Володимир Івасюк – митець, який надто любив Україну». Матеріали, представлені на ній, знайомлять із життям та діяльністю композитора.

    Не одне покоління виросло на пісенній творчості В.Івасюка, а такі хіти, як «Червона Рута» та «Водограй» стали візитною карткою України. У житті він мав щастя від творчості і від того, що зла нікому не чинив, нікому не заздрив і невтомно працював для України і рідного народу. Ну, а пісня? Його пісня є і буде поміж нас!

    Коли поїдеш любий, друже,
    Із краю гір, шовкових трав,
    Візьми з собою, мою пісню –
    Я в неї щастя наспівав.
    В. Івасюк.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше