• Щастя багато не буває!

    Щастя багато не буває!

    20 березня – Міжнародний день Щастя. Яскраві промінці весняного сонця принесли в бібліотеку-філіал № 10 не лише гарний настрій, радість, а й відчуття щастя. Для членів клубу «Чарівна мить» була проведена відео-подорож «Країни, де живуть найщасливіші люди». Короткі, але інформативні відеоролики дали можливість здійснити заочну подорож країнами, які за інформацією ООН, вважаються комфортними для життя.

    Присутні зробили висновок, що там живуть ті ж самі люди як і в нас, але вони прикладають більше зусиль до того, щоб мати гідний рівень життя. Українцям також потрібно над цим працювати. Адже Григорій Сковорода ще декілька століть тому писав: «Шукаємо щастя по країнах, століттях, а воно скрізь і завжди з нами: як риба у воді, так і ми в ньому, і воно біля нас шукає нас самих. Воно схоже до сонячного сяйва – відхили лише вхід у душу свою».

    Щастя – річ суб’єктивна. В кожного свій варіант відповіді на те, що зробить його щасливим. Все в наших руках. Щастя і радість – це брати-близнюки. То ж давайте як героїня повісті Е.Портер «Поліанна» радіти найменшій дрібниці в своєму житті. Адже задовольняючись малим набагато легше отримати більше!

    Бібліотекарі філії №10 намагаються дарувати радість і добро своїм користувачам: щотижня члени клубу «Чарівна мить» мають можливість зібратися в стінах книгозбірні, поспілкуватися, отримати цікаву інформацію, що зарядить їх доброю енергією на наступний тиждень.

     

    Альона Сушкевич.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше