• Молоді про права і обов’язки

    Молоді про права і обов’язки

    Без елементарних правових знань жити в суспільстві повноцінно неможливо. Закони, норми життя вивчаються в школі. Бібліотекарі також не залишаються осторонь, адже розповсюдження правових знань серед юнацтва та молоді, є одним з пріоритетних напрямків роботи книгозбірень.

    На правознавчу годину «Аз і Буки правової науки» до бібліотеки-філіалу №10 зібралися дев’ятикласники БЗШ №5 (кл. керівник Юрківська М.М.), щоб показати, як вони знають свої права і обов’язки, як вміють ними користуватися… На юних читачів чекали «Хитромудрий кросворд», сканворд «Право на…», літературно-правова вікторина «Пошук істини», експрес-гра «Право, обов’язок, свобода та відповідальність». Юні читачі були активними, адже розуміють, що знання з правознавства завжди знадобляться і допоможуть у подальшому житті.

    Ми, дорослі, повинні допомогти (навіть в ігровій формі) молоді усвідомити, що саме від них залежить майбутня доля нашої країни, а знання та вміння користуватися законами Права, будуть міцним фундаментом їхнього щасливого майбуття.

     

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше