• Знайомство з книгами Всезнайками

    Знайомство з книгами Всезнайками Знайомство з книгами Всезнайками

     

    Кожного дня у людей, особливо у дітей, виникає багато найрізноманітніших запитань. Чому буває день і ніч? Яка професія найцікавіша? Хто? Що? Чому? Навіщо?..

    Як же знайти відповіді на всі багаточисельні запитання? Так, можуть допомогти друзі, батьки, вчителі, бібліотекарі… Але, навіть найрозумніші, знати всього не можуть. Знайти відповіді допоможуть спеціальні книги, які мають назву «ЕНЦИКЛОПЕДІЯ».

    Саме знайомству з довідковими виданнями був присвячений бібліотечний урок для читачів – учнів 2-Б (кл. керівник Винарчук З.М.) та 2-В кл. (кл. керівник Карпенко В.А.), який провела Ганна Нагорна.

    Діти познайомилися з різними видами енциклопедій, які є в фонді бібліотеки-філіалу №10, з розміщенням матеріалів у виданнях, дізналися як краще шукати потрібну інформацію. Всім дуже сподобалася дитяча енциклопедія «Україна», адже вона яскрава, приваблива, а ще нею дуже легко користуватися. В деяких дітей і в домашніх бібліотеках є енциклопедичні видання. Тому, готуючись до бібліотечного уроку, маленькі читайлики підготували повідомлення про свої книги та інформацію з різних напрямків знань – про комах, пітонів, риб, міста, воду…

    Хочеться вірити, що знайомство з книгами було приємним і в другокласників з’явилися нові друзі і помічники, які завжди чекають на них в читальній залі бібліотеки.

     

    Альона Сушкевич.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше