• Маленькі таланти бібліотеки Маленькі таланти бібліотеки Маленькі таланти бібліотеки Маленькі таланти бібліотеки

    Мені здається, що дітей, які не люблять малювати, не буває. Діти люблять малювати, а потім дарувати свої малюнки рідним, друзям, прикрашати кімнату.

    Я хочу розповісти про двох чудових діток, читачів бібліотеки, гуртківців «Чарівного пензлика» – Вероніку Загородню та Макара Іванова. Це друзі, про яких можна сказати «не розлий вода»: відвідували один дитячий садочок, у школі сидять за однією партою, на занятті гуртка допомагають один одному. Любов до книги та образотворчого мистецтва прищепили дітлахам батьки, користувачі бібліотеки, Катерина Іванова і Юлія Загородня.

    Діти відвідують гурток другий рік. За цей час зібралось чимало малюнків. Бібліотекарі вирішили провести бенефіс маленьких художників «Малюй, фарбуй, твори, уяву і фантазію свою прояви»: оформили виставку творчих доробків, підготували альбом фотографій масових заходів за участю Вероніки і Макара. Кожна робота відображає стан душі, думку та бажання дітвори. Адже, вони малювали так, як розуміють світ, як відчувають себе в цьому світі. Фантазія і уява – ось основа кожного малюнку.

    Дітлахи вже мають перші досягнення: Вероніка стала переможницею міського конкурсу новорічно-різдвяних листівок «Нова радість стала», а Макар переміг у міському конкурсі «О – Писанко! Ти – символ України!», обоє є переможцями шкільного конкурсу «Діти проти насилля». Вероніка перемогла у міському конкурсі «Зимовий спорт у м.Біла Церква».

    Підтримати «пензлят» прийшли батьки, сестричка Макара Марійка і братик Вероніки Сашко, керівник гуртка Людмила Красніцька-Луцик та друзі-гуртківці, які привітали винуватців заходу та побажали подальших успіхів на творчоій ниві.

    Справжнє свято для учасників заходу підготували батьки маленьких художників. Вони організували для дітвори «солодкий стіл». Після ігор та розваг дитячий гамір ще довго було чути в читальній залі.

    А бібліотекарі продовжують відкривати таланти в стінах книгозбірні.

     

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше