• Літературний десант до Дня рідної мови

    Літературний десант до Дня рідної мови Літературний десант до Дня рідної мови Літературний десант до Дня рідної мови Літературний десант до Дня рідної мови

    21 лютого, в День рідної мови, до Білоцерківського колегіуму завітали письменники-краяни, члени Спілки письменників України Галина Невінчана, Володимир Дідківський та Петро Розвозчик. П’ятикласники з великим задоволенням почули розповідь Галини Вікторівни про шлях російськомовної дівчинки до усвідомленого українського письменства. Гарною несподіванкою для письменниці стала підготовлена дітьми презентація її книги «Модестова наука...», в якій діти дякували за доступно написані правила поведінки в побуті.

    Семикласники і восьмикласники, готуючись до зустрічі з відомим поетом-гумористом Володимиром Дідківським, надіялися почути безліч гуморесок письменника. А Володимир Іванович розпочав зустріч з огляду творів його талановитих учнів. Прозвучала на зустрічі лірична поезія, а також пісні на слова автора. І, звичайно, лунав у залі добрий, щирий сміх вдячних слухачів.

    Більш досвідчені поціновувачі поезії – десятикласники – підготували для Петра Розвозчика поетичний вернісаж його творів – надзвичайно мелодійних, різнокольорових, мистецьких і філософських. Петро Іларіонович поділився досвідом формування поетичного чуття і великим бажанням старанно вивчати рідну мову.

    Своїми враженнями від поезії Петра Іларіоновича поділилася директор колегіуму Галина Склярова.

    Зустріч була організована бібліотекарями філіалу №9. В обговоренні творчості поета взяла участь Тетяна Біла. Завідуюча книгозбірнею Катерина Волинець познайомила колегіантів з книгами письменників-краян, які є в бібліотеці.

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше