• Мова створена для любові

    Мова створена для любові Мова створена для любові

    6 лютого читачі бібліотеки-філіалу № 10 відчули себе трохи французами. Адже цього дня в книгозбірні відбувся День інформації «Французький шарм поезії та прози».

    Дізнатись щось нове про дивовижну країну можна було з виставки «Знайомтесь: Франція».

    Другокласники БЗШ № 5 (класовод Пазініч Л.Б) змагалися за титул найкращого знавця творів відомого казкаря під час брейн-рингу «Казки Ш.Перро».

    Читачі мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Французький шарм поезії та прози», де були представлені перлини творчості французьких літераторів.

    Бібліографічний огляд «Найвідоміші сучасні французькі письменники» допоміг користувачам розібратися у вирі сучасної світової літератури.

    Члени клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів взяли участь у музично-пізнавальній годині «Мова створена для любові», під час якої дізналися цікаві та дивовижні факти про французьку мову. Слухаючи відомих французьких співаків – Шарля Азнавура, Мирей Матьє, Джо Дассена, Лару Фабіан, вони ще раз переконалися, що найкрасивіші слова про кохання звучать французькою мовою.

    А для найкмітливіших читачів бібліотекарі провели бліц-турнір «Все про Францію», учасники якого показати свою ерудицію і знання, відповідаючи на запитання про цю прекрасну країну.

     

    Альона Сушкевич.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше