• Мудра книга

    Мудра книга Мудра книга Мудра книга

    Є книги, зустрівшись з якими в дитинстві, можна надовго заприятелювати, або навіть закохатися в них, і надалі вони супроводжують усе життя!

    До категорії таких належить твір лауреата Національної премії ім. Т.Шевченка Мирослава Дочинця «Напутні дари – для дітвори від карпатського мудреця Андрія Ворона». Автор відкриває світ чудової живої природи, розкриває дар унікального людського досвіду, розповідає про захоплюючі пригоди і дитячі відкриття. А ще прилучає малечу до народних звичаїв і традицій, до скарбів духмяної української мови.

    Працівники книгозбірні №3 презентували книгу читачам – учням 4-А класу (класовод Людмила Саранчук) БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК», які завітали 1 лютого до бібліотеки.

    Знайомлячи школярів з новенькою книгою, бібліотекарі повідали дітям про 104-річного карпатського мудреця дідо-всевідо Андрія Ворона. Фахівці книгозбірні переконали четвертокласників, що читання цього твору буде приємним і корисним. Бо кожен з рядків цінний своєю мудрістю. А скільки загадкового ховається між рядками!

    Напутні ради-поради Андрія Ворона, оповідки, крилаті слова з його вуст про те, як наповнити втіхою кожен свій день – все це у новій книзі Мирослава Дочинця.

    «Будьте вдячними; втішайтеся з кожної своєї справи; сподівайтеся тільки на краще; робіть те, що любите, і любіть те, що робите; робіть добрі вчинки; живіть з тими, кого любите».

    Мудра книга чекає на вас!

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше