• Хай уся Земля почує – Україна колядує!

    Хай уся Земля почує – Україна колядує! Хай уся Земля почує – Україна колядує! Хай уся Земля почує – Україна колядує! Хай уся Земля почує – Україна колядує! Хай уся Земля почує – Україна колядує!

    Січень – дивовижний місяць року. І не лише своїми хуртовинами та завірюхами потішає. Приходять Новорічно-Різдвяні свята, що споконвіку мають свої звичаї та традиції. Щедрівки і колядки залишаються улюбленими святковими піснями. Колядка є отим джерелом, яке наповнює людські серця добротою і щедрістю.

    Долучились до святкування і працівники книгозбірні №6. На Різдвяний балаганчик «Колядує дітвора» в бібліотеку завітали маленькі читайлики – вихованці ДНЗ №8 «Золотий півник» разом із завідувачкою Оленою Вайнер, вихователями Наталією Бурківською та Наталією Дмитренко.

    З бібліотекарем Людмилою Романюк дітлахи здійснили уявну подорож до Віфлеєма. Діти дізналися про походження свята Різдва, про традиції та звичаї, прикмети та повір’я які шанують українці. А потім, малеча колядувала та співала різдвяних пісень. Щиро лунали слова колядок «Добрий вечір тобі, пане господарю» у виконанні Ірини Трубленко, «Спи, Ісусе, спи», яку виконав Олег Лисенко. Світлу радість дарувала колядка «Нова радість стала», Влади Саміленко. З вуст малечі звучали слова з побажаннями здоров’я, щастя, миру, всякого достатку в хаті, в родині, в країні. Гарний настрій та позитивні емоції отримала малеча у книгозбірні. Всіх учасників колядок було нагороджено солодкими призами та подарунками.

    Не залишилися без солодощів і відвідувачі бібліотеки: Вероніка Тимкович, Слава Бреус, Макар Іванов, адже, прийшовши по книги, вони також віншували колядками господарів книгозбірні.

     

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше