• Різдвяні ангелики

    Різдвяні ангелики Різдвяні ангелики Різдвяні ангелики Різдвяні ангелики Різдвяні ангелики

     

    В перші дні Нового року в центральній бібліотеці відбулася майстерня Снігуроньки «Різдвяні ангелики». Юні умільці, переступивши поріг бібліотеки, одразу опинилися в новорічно-казковому царстві. Діти захоплено роздивлялися дивовижні ялинки, ніжні сніжинки і неймовірні ялинкові прикраси, які виготовили учасниці студії декоративного дизайну Білоцерківського колегіуму Софія Гейкаленко, Настя Кириченко, Аліса Сич і Дарина Сломчинська.

    Надзвичайно красиві вироби заохочували гостей повторити це паперове диво, а подарунки від Снігуроньки, що виглядали з-під ялинок обіцяли солодке частування.

    Ніна Сорокун, завідуюча абонементом, розповіла, що традиція виготовлення новорічно-різдвяних прикрас дійшла до нас з давніх давен, українці робили їх з любов’ю і вважали оберегами від злих духів.

    Марина Сич, керівник студії декоративного дизайну Білоцерківського колегіуму, провела для дітей майстер-клас з виговлення ангеликів з декоративного фетру.

    Попри видиму легкість, створити ангелика не так просто. Малечі довелося дуже постаратися, щоб іграшка вийшла легка і об’ємна.
    Діти працювали із задоволенням, під час майстрування відповідали на питання новорічно-казкової вікторини.

    Час спільної творчості об’єднав умільців. Цей день подарував дітлахам, незабутні моменти щастя! Він запам’ятається розмаїттям яскравих виробів, що були зроблені власноруч і які потім прикрасять їхню оселю.

    Завершила захід вистава «Новорічно-Різдвяний вертеп», яку показали юні артисти зразкового лялькового театру «Фантазія» ЦТДЮ «Соняшник» (керівник Катерина Громадська).

    Кожен учасник Майстерні отримав солодкий подарунок від Міжнародного благодійного фонду «Відродження Чорнобиля», який представляла Антоніна Дементьєва.

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше