• Святий Миколай, дітям радість роздавай

    Святий Миколай, дітям радість роздавай Святий Миколай, дітям радість роздавай Святий Миколай, дітям радість роздавай Святий Миколай, дітям радість роздавай

    День Святого Миколая – найулюбленіше свято дітвори. В ніч на 19 грудня Миколай-Чудотворець приходить до кожної дитинки, щоб щедро обдарувати добрих, слухняних, милосердних мрійників.

    Традиційно, в цей день, до бібліотеки-філіалу №9 приходять на гостину маленькі читайлики. Цього року до книгозбірні завітали учні 1-Є класу СПМШ№ 16 (класовод Н.Падалка). Працівники бібліотеки створили для дітей справжнє свято. Бібліотекар Галина Чередник повідала легенду про Святого Миколая, який ще при житті допомагав усім, хто опинився в біді. Діти дякували Святому Миколаю, розповідаючи вірші, різноманітні дитячі історії, які свідчили про їх доброчинність і милосердя. Святкову лялькову виставу «Звірята теж чекають Миколая»підготували та показали бібліотекарі Жанна Харченко та Світлана Могорит.

    Кожен учасник дійства отримав у подарунок книжечку «Святий Миколай – дітям», видану Всеукраїнським об’єднанням українок «Яворина». Це яскраво оформлене видання для всіх, хто вірить в чудеса і шанує народні традиції, надала читачам бібліотеки голова осередку Київщини Ольга Філюк.

    «Миколай, Миколай, щиро дякуємо ми в цей святковий час», – співала радісно малеча, прославляючи Чудотворця.

     

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше