• Дикі собаки страшніші за левів Дикі собаки страшніші за левів Дикі собаки страшніші за левів Дикі собаки страшніші за левів

    13 грудня у центральній бібліотеці відбулася презентація нової книги Олександра Виговського «Дикі собаки страшніші за левів», яка вийшла у видавництві «Час Змін Інформ».

    У повісті розповідається про банду «диких собак», в яку входили студенти одного з Київських університетів на чолі з вожаком, колишнім Автомайданівцем і вправним боксером Андрієм Білоусовим. На рахунку яких жорстокі війни, грабежі, гангстерські розбірки, криваві вендети і в результаті − провідні позиції в кримінальному світі неспокійного Києва. Але хлопці перейшли межу і охота почалася на них.

    Серед виступаючих були: депутати міської ради Вадим Кошель і Юрій Петрик, видавець Костянтин Климчук, священик Іван Кречківський, директор ЦБС Раїса Григоренко і завідуюча бібліотекою-філією №3 Ксенія Гнуда, які відмітили, що письменник вправно володіє пером, вміє зацікавити читача динамічним сюжетом.

    Виступ Олександра Виговського вилився в дискусію з читачами, кожен висловлював свою думку. Але всі зійшлися на тому, що у своїй книзі автор довів: за всі погані вчинки людина розплачується, і, в основному, власним життям.

    Невдовзі книга надійде на книжкові полиці міських бібліотек. Твір суперечливий, викликає різні емоції і думки, але нікого не залишить байдужим.

     

    Людмила Чупак.

     

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше