• Криниця національної гідності

    Криниця національної гідності Криниця національної гідності

    З нагоди відзначення п’ятої річниці Революції Гідності та Свободи працівники бібліотеки-філії №6 провели патріотичну годину «Криниця національної гідності» з читачами – учнями 3-Б класу (класовод Валентина Тимченко) та 3-Г класу (класовод Олена Урсол) БЗШ №21.

    Бібліотекар Людмила Романюк презентувала третьокласникам книгу Христини Лукащук «Казка про Майдан».«Щоб події на Майдані не забувалися, – зауважила бібліотекар, – 21 листопада в кожному місті, селі України проходять молебни за тими, хто віддав і продовжує віддавати своє життя за Україну». Людмила Миколаївна зачитала вірш В’ячеслава Гука «Майдан», зміст якого відповідає на запитання «Заради чого люди вийшли на Майдан?».

    На зустріч завітав друг бібліотеки Костянтин Климчук, який з перших днів долучився до підтримки учасників Майдану. З розповіді пана Костянтина діти мали можливість дізнатися про реальні події, які відбувалися на Майдані, про початок революції Гідності та її героїв. Учасники заходу переглянули світлини того часу, які доповнювали розповідь гостя. Діти, затамувавши подих, вдивлялися в екран, ставили зовсім не дитячі запитання.

    Разом з Костянтином Климчуком присутні згадали основні події тих днів. Він наголосив на необхідності пам’ятати, якою ціною здобуто свободу та отримано новий шанс для того, щоби стати справжньою європейською державою.

    Тож, будьмо гідними пам’яті Героїв! Завдяки згуртованості українців, незламності духу та беззаперечній вірі у перемогу справедливості над нашою Батьківщиною запанує мирне небо, а в наші домівки прийде радість, злагода та впевненість у завтрашньому дні!

     

    Надія Гаврилова.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше