• Люди, що змінили хід історії

    Люди, що змінили хід історії

    Революція Гідності – це новий термін, який визначає політичні та суспільні зміни в Україні з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року. Майдан став виміром людяності та гідності українців.

    22 листопада в ДНЗ БЦ ПТУ ім. П.Р. Поповича відбулася година-спомин «Люди, що змінили хід історії». Бібліотекарі філії №3 познайомили юнаків з історією боротьби проти насилля, несправедливості, розповіли про особистий подвиг героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя заради нової України, використовуючи матеріали виставки «Сторінками Революції Гідності». Доповненням до огляду був документальний фільм «Майдан. Чорновий монтаж».

    «Душу й тіло ми положим за нашу свободу», – ці рядки Гімну у дні Єврореволюції стали пророчими. З ними вистоювали морозні ночі Революції Гідності, з ними йшли голіруч на озброєних силовиків, з ними й зараз протистоять підступному російському агресорові на сході України.

    Ми мусимо пам’ятати про цих мужніх людей, робити все можливе, щоб подвиг героїв Небесної сотні не був марним.

    В кінці заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували випускника училища Сергія Павлушу, що загинув на Сході. До меморіальної дошки учні поклали квіти.

    Світла та вічна пам’ять воїнам, які віддали життя за Україну.

    Герої не вмирають!

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше