• Налаштуй своє серце на добро

    Налаштуй своє серце на добро

    В сучасному світі прагматизму та байдужості так мало місця для добра, толерантності, щирих людських почуттів. «Налаштуй своє серце на добро» – під такою назвою працівники бібліотеки-філіалу №9 провели урок доброти для учнів 1-А класу СПМШ №16 (класовод Тамара Селезька). Ця тема залишається актуальною і потребує обговорення саме з дітьми раннього віку. Не секрет, що останнім часом ми спостерігаємопрояви агресії та жорстокості серед школярів.

    Бібліотекар Галина Чередник наголосила, що добрими, ввічливими і чемними слід бути не лише у спілкуванні з людьми, а й проявляти милосердя до тварин, оберігати природу, допомагати тим, хто цього потребує. Галина Іванівна нагадала першокласникам правила поведінки у школі, на вулиці, в транспорті та провела гру «Якщо ти добра людина, то повинен…».

    Під час заходу діти добре засвоїли, що слова «дякую», «будь ласка», «вибачте» мають чарівну силу тому їх потрібно вживати якнайчастіше. Бо як сказав відомий англійський письменник Роберт Стівенсон «Доброта і скромність – ось дві риси, які ніколи не повинні втомлювати людину». Маємо надію, що так і буде.

     

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше