• Майстер-клас «Малюємо на осінньому листі»

    Майстер-клас «Малюємо на осінньому листі» Майстер-клас «Малюємо на осінньому листі» Майстер-клас «Малюємо на осінньому листі»

    У бібліотеці-філії №6 відбувся майстер-клас «Малюємо на осінньому листі», який провела Людмила Красніцька-Луцик з учнями 4-А класу БЗШ №23 (вчитель Вікторія Захарчук).

    На опалих осінніх листочках можна малювати, а не тільки робити аплікації, вінки-обереги, прикрашати композиції, виготовляти квіти, малювати монотипію (відбитки на папері), клеїти колажі. Можна просто розмальовувати листочки візерунками за допомогою акрилових фарб.

    Методику правильного малювання на осінньому листі дітворі розповіла пані Людмила. Озброївшись необхідним матеріалом: заздалегідь висушеним під пресом кленовим листям, акриловими фарбами та пензликом, діти приступили до роботи. Щоб втілити свій задум малюнка на листочку, необхідно було віднайти кольорову гаму фарб. Колір діти підбирали такий, як підказувала їхня уява. Щоб передати дійсний настрій картини на листку, вони використовували суміш фарб.

    На маленькому осінньому листочку з’являлись різноманітні картини. Так, Денис Клюєв відтворив бабусину оселю, Дар’я Діденко та Софійка Марковська передали красу осінніх дерев, Софія Дубець прикрасила листок кетягом калини, а Денис Семченко просто розфарбував листок у жовто-блакитний колір. Під час майстер-класу діти вчилися поєднувати елементи петриківського розпису із живописом. І це їм вдалося!

    Діти із задоволенням взяли участь у заході й відтворили справжню осінню казку, яка завітала до них у гості під час яскравого й барвистого майстер-класу.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше