• Пізнаємо історію українського козацтв

    Пізнаємо історію українського козацтв Пізнаємо історію українського козацтв Пізнаємо історію українського козацтв Пізнаємо історію українського козацтв Пізнаємо історію українського козацтв

    Разом з бібліотекарями філії №6 учні 3-Б класу БЗШ №21 (класовод Валентина Тимченко) мандрували сторінками книги Тараса Каляндрука «Дітям про козаків» під час історично-пізнавальної години «Історія коріння українського козацтва». Третьокласники дізнались про запорізьких козаків, пластунів, характерників, їхню військову культуру й бойове мистецтво, фізичну та психологічну підготовку, військові традиції та звичаї, віру й духовне життя.

    Щоб краще пізнати життя і побут козаків, працівники книгозбірні запропонували дітям взяти участь у розвагах. Під час конкурсів-ігор «Фотооко», «Майстерність художника», «Мудрий отаман», «Верхова їзда» та інтелектуальної гри-вікторини діти показали і українську силу, і вправність, благородний дух та козацьку звитягу. У конкурсах брав участь кожен учень, демонструючи особисті таланти та вміння працювати в команді. Юні козачата з честю впоралися з усіма завданнями і можуть гідно називатися нащадками славних українських козаків.

    На згадку про зустріч бібліотекарі подарували третьокласникам «Портфель патріота України» та пригостили смачним козацьким кулішем.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше