• Героїв стежина від батька до сина

    Героїв стежина від батька до сина Героїв стежина від батька до сина Героїв стежина від батька до сина

    З нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України бібліотекарі книгозбірні №4 запросили п’ятикласників БНВК ЗОШ №13 (класовод Бурчинська Оксана Миколаївна) та читачів бібліотеки на патріотичну годину «Героїв стежина від батька до сина».

    Завідуюча філією Світлана Линник привітала всіх зі святом та розповіла про славну бойову історію українського війська ще з запорозьких козаків.

    Учасники патріотичної години читали вірші, в яких відображені героїчні події захисту України в різні епохи від різних ворогів.

    Працівники бібліотеки разом з юними читачами говорили про мужність, чоловічий обов’язок, героїзм, шляхи, якими український народ йшов до незалежності та про ціну, яку було сплачено за те, щоб «не вмерла України ні слава, ні воля».

    Відео, патріотичні пісні та фото наших земляків, які захищали Україну в зоні проведення ООС, демонструвалися як живі свідки подій, які потрібно пам’ятати все життя і передавати цю пам’ять своїм нащадкам.

    Під час заходу діти також мали можливість поспілкуватися з колишнім військовослужбовцем Андрієм Леонтійовичем Красножоном, який 12 років виконував свій військовий обов’язок у 27-у прикордонному загоні Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

    Аби підтримати бойовий дух захисників, які боронять державу на Сході та привітати їх зі святом, бібліотекарі провели для третьокласників БНВК ЗОШ №17 майстер-клас з виготовлення національно-патріотичних листівок. Листівки з привітаннями працівники книгозбірні передали члену Правління Асоціації учасників бойових дій та учасників АТО Миколі Григоровичу Гніушевичу.

    Ми свято віримо, що дуже скоро настане той світлий день, коли нам усім усміхнеться Перемога, а все зло назавжди зникне, навіки покине нашу державу, в якій нам жити, яка сміливо зможе назвати себе послідовниками козацького.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше