• Острів творчості і талантів

    Острів творчості і талантів Острів творчості і талантів Острів творчості і талантів Острів творчості і талантів Острів творчості і талантів

    10 жовтня працівники центральної бібліотеки для дітей зустрічали четвертокласників БЗШ №4 (класовод О.В.Ляшенко) на затишному майданчику перед книгозбірнею. Бібліотекарі організували для учнів open-air «Острів творчості і талантів». Діти раділи можливості погратися на свіжому повітрі.

    Фасад бібліотеки був прикрашений різнокольоровими кульками. Святкової атмосфери додали українські мелодії у виконанні викладача музичної школи №3 Сергія Яременка.

    Діти із задоволенням демонстрували свої таланти: читали улюблені вірші, танцювали, співали пісень, говорили приємні слова у грі «Зроби комплімент своєму однокласнику», відповідали на запитання жартівливої вікторини.

    Хлопці та дівчатка розкрили свої акторські таланти граючи на сучасний лад виставу «Колобок» та подарували присутнім незабутні враження.

    Під керівництвом бібліотекарів учасникам заходу вдалося створити «маленькі шедеври» – кожен відобразив свою мрію у малюнку на асфальті.

    Дітвора з веселим настроєм повернулася до школи, а бібліотека поповнилася новими читайликами.

     

    Тамара Шпак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше