• Тренінг у бібліотеці

    Тренінг у бібліотеці Тренінг у бібліотеці

    З метою виховання шанобливого ставлення до себе і оточуючих, виховання людяності, щирості у стосунках, у бібліотеці-філії №6 відбувся тренінг «Поважай себе і всіх, всіх!» для учнів 4-А класу БЗШ №23 (класовод Тетяна Кучинська). Тренінг проводила читачка книгозбірні, тренер з саморозвитку та арт-терапевт – Олена Кучеренко.

    Тренінг складався з теоретичної та практичної частин. Відео-презентація допомагала дітям краще зрозуміти почуте.

    Присутні плідно працювали під час «живого» мікрофону «Поважаю себе і інших: за що?». Діти намагалися віднайти в друзях ті якості, за які їх поважають. Особливої уваги заслуговують ситуативні моменти гри «Повага – це приязне, шанобливе ставлення до іншої людини» та практичне заняття «Закінчи прислів’я». За правильну відповідь учасник отримував фішку, осіннє листя, яке згодом стало прикрасою оголеного деревця. Саме «Дерево людяності» стало підсумком проведеного тренінгу, одягнувшись в осіннє вбрання.

    Багато цікавого і корисного дізналися школярі під час тренінгу, а головне, усвідомили які риси характеру людини цінуються найбільше.

    За активну участь у проведенні заходу діти отримали подарунки від Олени Кучеренко – закладки для книжок та буклети «Правила для школяра», в яких записані поради дітям, які живуть у світі протиріч, де зустрічаються радість і щастя, смуток і горе. Тому треба вчитися жити у цьому цікавому і складному світі, щоб бути справжньою людиною.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше