• Добро починається з мене…

    Добро починається з мене… Добро починається з мене… Добро починається з мене… Добро починається з мене…

    Доброта – любов до братів наших менших – усмішка… Три заходи, що провели бібліотекарі книгозбірні №2 тісно пов’язані між собою.

    На Всеукраїнський урок доброти, який пройшов у 3-Г класі БЗШ №11 (класовод Жанна Лінчевська), завітали й бібліотекарі. Діти, прослухавши повчальну притчу та переглянувши український мультфільм «Мотузочки», взяли участь у бесіді-грі за казкою юного літератора Білої Церкви Анастасії Корж «Скринька добра».

    Потрапивши у Добре королівство, учасники торкалися Чарівної Скриньки, стаючи добрішими, працьовитішими, щедрішими та здоровішими. На знак вдячності, третьокласники писали побажання для своїх друзів на сердечках та клали їх у Скриньку в надії, що вони обов’язково збудуться.

    Яку ж людину назвуть доброю, якщо вона не любить тварин? На арт-терапію «Мій найкращий друг», приурочену Всесвітньому дню тварин, завітали найменші друзі книгозбірні – вихованці ДНЗ №36 «Берізка».

    Намалювавши своїх улюблених тваринок, діти із задоволенням про них розповіли. Казкова вікторина, за українськими народними казками та творами Ганни Чубач «Хто де живе?» та «Хто чия мама?» супроводжувалася театральним показом. Солодкі призи у вигляді цукерок «Тузик» стали винагородою малечі та вихователям.

    Усміхнена людина не може бути поганою. «Поділись усмішкою!» – назва фото-змагання, яке пройшло в книгозбірні до Всесвітнього дня усмішки. Результат – світлини, які прикрасять бібліотеку та додадуть доброго настрою читачам. Адже, «якщо будеш усміхатись – мрії всі будуть збуватись!». Усміхніться!

     

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше