• Сіючи добро, збираємо плоди Сіючи добро, збираємо плоди Сіючи добро, збираємо плоди

    З радістю, захопленням, задоволенням біжать до бібліотеки-філії №2 наймолодші, а тому такі бажані читайлики, вихованці старших груп «Сонечко» та «Соняшник» ДНЗ №36 «Ромашка».
     
    Завітавши на свою першу екскурсію-знайомство «Подорож до Країни Книги», малеча заглянула в усі закутки книгозбірні. З подивом слухали скільки тут живе книг та як вони мандрують.
     
    Разом із суперменом читачі здійснили прес-подорож «Наша преса – на всі інтереси», познайомилися з дитячими журналами «Колобочок», «Маленька фея», «Малятко», «Ангелятко», Жирафа-Рафа», «В гостях у казки».
     
    Взявши участь у майстер-класі «Закладки для книг своїми руками», навчилися робити закладочки у вигляді зайчиків, мишок та ведмедиків. Скільки радості було в дітлахів, коли з готовими виробами почимчикували до рідного садочка!
     
    Прогулянки до бібліотеки стали для вихованців «Ромашки» стала захоплюючою пригодою. Для маленьких читайликів бібліотекарі підготували бесіду за книгою Василя Сухомлинського «Всі добрі люди – одна сім’я», приурочену 100-річчю від Дня народження видатного педагога.
     
    Уважно прослухавши оповідання «Усмішка» та «Красиві слова і красиві діла, діти обговорили, чому потрібно бути привітними, усміхненими та доброзичливими, розповіли про свої гарні вчинки. Із задоволенням взяли участь у естафеті «Поділись усмішкою!», передаючи усмішку своїм друзям, вихователям та бібліотекарям.».
     
    Гра на уважність «Що тут не так?» показала, що дошкільнята добре знають «чарівні» слова. Читайликів розчулила казочка «Як білочка дятла врятувала». Здивуванню малечі не було меж, коли героїня казочки завітала й до них із смачненькими гостинцями – горішками. Всіх пригостивши, білочка загадала загадки, які дітки швидко відгадали.
     
    На знак вдячності, бібліотекарі отримали запрошення у дитячий садок на мюзикл «Кицькин дім», який із задоволенням відвідають.
     
    Відкриті добрі серця, щирі усмішки читачів та величезне бажання пізнавати – найвища оцінка бібліотечній праці!

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше