• Три дні з життя бібліотеки Три дні з життя бібліотеки Три дні з життя бібліотеки Три дні з життя бібліотеки Три дні з життя бібліотеки

    До центральної бібліотеки приходять люди різного віку – прочитати цікаву книгу, отримати потрібну інформацію, попрацювати за комп’ютером, поспілкуватися з книголюбами і бібліотекарями, взяти участь у масових заходах, які бібліотекарки проводять мало не щодня. 
     
    Ось і цього тижня: у понеділок відбулася зустріч з поеткою Ніною Ковальчук, у вівторок − до бібліотеки завітали першокурсники коледжу фінансів, обліку та аудиту. Працівники книгозбірні Людмила Чупак, Тетяна Кириленко, Ніла Авраменко розповіли студентам про історію та сьогодення бібліотеки, провели екскурсію читальною залою та абонементом, ознайомили з енциклопедіями, словниками, довідниками, періодичними виданнями. Тетяна Качанова продемонструвала майбутнім фінансистам бібліотечні відеоролики.
     
    В середу на чергове засідання зібралися члени клубу «Водограй». Ніна Сорокун провела для них годину читацьких задоволень «Наш книжковий сад». Вона познайомила присутніх з книжковими новинками українських авторів, цікаво розповіла про кожне видання. Тож не дивно, що жодна книга не залишилася поза увагою, кожна знайшла свого читача.
     
    Не обійшлося і без сюрпризів. «Водограєвці» тепло привітали працівників бібліотеки з прийдешнім Всеукраїнським днем бібліотек, побажали щедрих спонсорів і всіляких гараздів та подарували величезний торт.
     
    Цього ж дня працював і Бібліотечний кінозал. Глядачі переглянули стрічку «Крадійка книжок», зняту за романом австрійського письменника Маркуса Зусака. З розповідей Ольги Соломаніної і Тетяни Качанової присутні дізналися історію дев’ятирічної Лізель, для якої книжки не лише захоплення, а й невід’ємна щоденна потреба, заради них вона зважується навіть на крадіжку. Усе, що дівчинка дізнається з книг, допомагає їй зрозуміти події, які відбуваються навколо – нацизм, переслідування євреїв, війна, приниження, голод. Показ був присвячений Дню пам’яті жертв Бабиного Яру − одного з найжахливіших символів Голокосту.
     
    В переддень Всеукраїнського дня бібліотек хочу привітати працівників центральної книгозбірні. Побажати здоров’я, нових творчих ідей, гарних книг, щедрих спонсорів і вдячних читачів.

    Єфросинія Король.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше