• «Епіцентр»… «Епіцентр»… «Епіцентр»… «Епіцентр»… «Епіцентр»…

    «Епіцентром» громади називають бібліотеку-філію №3 жителі Залізничного селища. 26 вересня, з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, у книгозбірні відбувся День відкритих дверей. Така форма роботи з читачами сприяє підвищенню ролі книги в суспільному та культурному житті, привертає увагу широкої громадськості до проблем бібліотеки, потреб і соціального статусу бібліотекарів.
     
    День відкритих дверей розпочався з веселої прогулянки «І у холод, і у спеку я іду в бібліотеку». Маленьких користувачів, учнів 1-В та 1-Г класу БНВО ЗОШ №15 «ДЮСОК» (класоводи Анастасія Невідома і Дарина Корж), радо зустріли працівники книгозбірні. Бібліотекарі у ігровій формі познайомили малечу з графіком роботи закладу, правилами користування.
     
    Юні читайлики з насолодою поринули у цікавий світ розваг: розгадували мудрі крутиголовки, перетворювалися на акторів, загадували потаємні бажання «квітці-семибарвниці», потоваришували з бібліотечними звірятками.
     
    І дорослі відвідувачі, і користувачі-діти були приємно вражені святковим оформленням книгозбірні. День відкритих дверей вдався на славу!..

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше